Hand Activated iPhone Speaker: knalrode vliegtuigdock met handbediening

De Hand Activated iPhone Speaker is een monsterlijk grote luidspreker in de vorm van een soort vliegtuig. De speakers zijn verwerkt in de motoren. Bediening doe je met handbewegingen.

iphone-speaker-rood-handbewegingenIs het een vliegtuig? Nee, het is een iPhone-dock die eruit ziet alsof ‘ie kan vliegen. Behalve het bizarre uiterlijk heeft deze speakerdock voor de iPhone nog iets aparts: in de cockpit zitten bewegingssensoren, zodat je met handbewegingen het afspelen van muziek kunt bedienen.

Het Amerikaanse postorderbedrijf Hammacher Schlemmer heeft het gevaarte exclusief in het assortiment opgenomen, dus je zult wat moeite moeten doen om de Hand Activated iPhone Speaker voor $199,95 in bezit te krijgen. Je zet de iPhone (alleen modellen met 30-pins connector) bovenin de dock en infraroodsensoren herkennen je handbewegingen om het geluidsvolume te verhogen of te verlagen. Je kunt ook nummers skippen, pauzeren en weer doorspelen met behulp van handbewegingen. Er zitten twee 3,5 Watt tweeters in de jetmotoren en een 12 Watt subwoofer in het onderste deel. Lukt de handbediening niet, dan is er ook een gewone afstandsbediening voorhanden waarmee je de bas- en treble-instellingen kunt verfijnen. De winkelier spreekt van een “futuristische visie van technologische singulariteit”, maar wij hopen dat de toekomst er toch iets anders uitziet.

handactivatediphonespeaker

Meer info: Hammacher Schlemmer

We verwachten eigenlijk niet dat er lezers zijn die deze speaker echt willen kopen. Maar mocht je toch geïnteresseerd zijn: bij voorkeur aanschaffen via vrienden die in de VS wonen, aangezien HS alleen op aanvraag naar het buitenland verstuurt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2013, 12:10
Categorie Accessoires
Onderwerp dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.