Slingshot

Eerste update Slingshot laat je nu onbeperkt reageren

De eerste update voor Facebook's foto-app Slingshot maakt onbeperkt reageren mogelijk. Ook het zoeken naar vrienden is verbeterd.

AG SlingshotFacebook heeft een update uitgebracht voor de losse foto-app Slingshot. Het is de eerste update sinds de app in juni voor iOS en Android verscheen. Nieuw is de toevoeging van wat Facebook noemt reacties-op-reacties. Dit maakt het mogelijk om op elke reactie te reageren via een foto, video of tekstbericht. Juist over de reactiemogelijkheid waren we kritisch na onze eerste impressies van de foto-app die de concurrentie met Snapchat moet aangaan. Vooral de omgekeerde gespreksvolgorde voelt onnatuurlijk, maar het lijkt erop dat daarin niets is veranderd.

Wel maakt Slingshot het makkelijker om te zien wie van je vrienden Slingshot gebruikt. Daarvoor is de optie My People toegevoegd. Die toont al je vrienden overzichtelijk op één plek. Ook zou het vinden van Facebook-vrienden en contacten die je al op je iPhone hebt staan nu betrouwbaarder moeten zijn.

Het is een drukke week voor de apps waarmee je snel foto’s en video’s met vrienden kan delen. Eerder deze week verscheen al Bolt, Instagram’s poging om de concurrentie met Snapchat aan te gaan. De app die toch wel veel op het populaire Taptalk lijkt, is voorlopig nog niet in Nederland verkrijgbaar. Instagram kiest ervoor om de app eerst beperkt te testen in een drietal landen. Opvallend genoeg vallen de Verenigde Staten daar niet onder.

Openingsafbeelding voorpagina: © bunnyphoto/Shutterstock

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2014, 22:52
Categorie Apps
Onderwerp slingshot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.