Sky Gamblers: Storm Raiders is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft de vliegtuiggame Sky Gamblers: Storm Raiders uitgeroepen tot App van de Week. Je kunt de game daarom gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Sky Gamblers: Storm RaidersApple heeft deze week de vliegtuiggame Sky Gamblers: Storm Raiders uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je het spelletje tot en met donderdag 29 augustus gratis in de App Store kunt downloaden. Sky Gamblers is alweer de zoveelste game die de titel ontvangt. De afgelopen maanden werd er slechts een paar keer een ‘gewone’ app gratis via de actie aangeboden. Daar staat echter tegenover dat Sky Gamblers: Storm Raiders afgelopen jaar de titel ‘Game van de Week’ hier op iCulture heeft bemachtigd, dus het is zeker een aanrader die je eens moet proberen.


Sky Gamblers: Storm Raiders één van de fraaier ogende vliegtuiggames in de App Store. Je kruipt in de cockpit van een oud gevechtsvliegtuig, waarmee je zoveel mogelijk tegenstanders uit de lucht moet knallen om je missie te voltooien. Verwacht geen zeer correcte simulator. Dit is in eerste instantie een schietgalerij waarbij actie en sensatie voorop staan.

Je kunt Sky Gamblers hoogstwaarschijnlijk tot en met donderdag 29 augustus downloaden. In de daarop volgende nacht wordt er namelijk een nieuwe App van de Week gekozen. Let alleen wel goed op dat de game nog gratis is voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Sky Gamblers: Storm Raiders (gratis, normaal €4,49, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.