Sabine: makers aluminium iPad-speaker komen met iPad mini-variant

De makers van Sabine, een strakke aluminium versterker voor je iPad, hebben op Kickstarter een iPad mini-versie geïntroduceerd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Sabine iPad versterkerWe hebben in het verleden geschreven over meerdere geluidsversterkers voor de iPad, maar het merendeel hiervan is ontworpen voor de grotere iPads. Voor de iPad mini zijn er een stuk minder vergelijkbare producten. De makers van de Sabine springen in dit gat door een variant op hun eerdere iPad-versterker te maken voor de iPad mini, die je achter de iPad-luidspreker kunt plakken. Al het geluid dat normaal gesproken door je iPad naar achteren zou worden gestuurd, komt hierdoor ook jouw kant op.


Omdat de Sabine gemaakt is van aluminium past het accessoire beter bij het ontwerp van de iPad mini. Dat is gelijk ook het grootste voordeel van de Sabine ten opzichte van andere, vergelijkbare iPad-versterkers. Dit hulpstuk functioneert namelijk op dezelfde manier als al deze alternatieven en doet in principe hetzelfde dat er gebeurt als je jouw hand rond de speaker houdt om het geluid jouw kant toe te leiden.

Hoewel de Sabine het geluid van je iPad mini volgens de makers versterkt, is het geluidsverschil vermoedelijk een stuk kleiner dan bij versterkende hulpstukken voor de grote iPad. De iPad mini-luidspreker zit immers aan de onderkant van de iPad, waardoor het geluid al makkelijker bij je komt dan bij de grote iPad, die een speaker op de achterkant heeft.

Je kunt de Sabine bestellen door minstens 30 dollar te doneren op Kickstarter, mits je één van de eersten bent. Laatkomers krijgen bij een donatie van 35 dollar de Sabine toegestuurd. Het Kickstarter-project moet wel slagen voor je geld wordt afgeschreven en de productie kan starten. Met nog een maand en zo’n 9.000 dollar te gaan is het onduidelijk of dit ook zal lukken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 juli 2014 om 23:43
Categorie
Accessoires
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.