Skins Mobile getest met een iPhone

Skins Mobile brengt condooms uit waarin je je mobiele telefoon waterdicht kunt bewaren. Ook handig slagers die graag een bloederig stuk vlees uitbenen of vrouwen die regelmatig in een moddergevecht verzeild raken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Skins Mobile met iPhoneSkins Mobile maakt een soort condooms die je om je mobiele telefoon kunt doen. Op de CeBIT staat het bedrijf Skins nu al voor de derde of vierde keer op de beursvloer met een bubbelbad. Die trekt niet zozeer bekijks vanwege de Goois pratende suits in de stand (de skins komen uit Hong Kong, maar het verkoopkantoor zit in Nederland) maar vanwege meisjes in bikini’s. En dat trekt op z’n beurt weer een hoop oudere mannen, van het type dat je op de HCC-dagen met linnen tasjes ziet rondlopen. Crunchgear probeerde zo’n skin van Skins Mobile uit op een iPhone en dat leverde hilarische taferelen op. Al vragen we ons af of het testpanel niet gewoon dronken was.

Bekijk de video hieronder (waarschuwing: hij is wat donker) of bekijk ‘m via de website van Crunchgear. Daar vind je ook een filmpje van de badderende boothbabes. Aan de foto’s op de website van Skins Mobile is te zien dat de leveranciers ook opbergmogelijkheden voor de telefooncondooms zien in bikinibroekjes tijdens een moddergevecht, in bikinitopjes tijdens het zwemmen en in de werkkleding van slagers en schilders.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2008, 19:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen cebit, condoom, multitasking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.