Simyo activeert 4G-ondersteuning met nieuwe Flex 4G-bundel

Simyo heeft stilletjes 4G-ondersteuning geactiveerd. Klanten kunnen met Flex 4G voor 5 euro per maand toegang krijgen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

simyo-flex-4gSimyo heeft dinsdagmiddag de nieuwe Flex 4G-bundel geactiveerd, die in december 2013 werd aangekondigd. Dat blijkt uit verschillende meldingen van gebruikers. Simyo-klanten kunnen de aparte 4G-bundel, die 5 euro per maand kost, activeren via een schakelaar op de Mijn Simyo-webpagina. Simyo heeft de beschikbaarheid van de bundel inmiddels ook officieel bekendgemaakt.

Lees ook: Sim Only abonnementen voor de iPhone

Tegenover Tweakers.net kon Simyo nog niet bevestigen dat de 4G-ondersteuning werkt, maar verschillende klanten melden dat dit wel het geval is. De 4G-bundel is ook zichtbaar in het overzicht waar klanten hun bundels kunnen aanpassen.

Simyo Flex 4G bundel activeren

Flex 4G is een aparte bundel die maandelijks in- en uitgeschakeld kan worden, je krijgt geen extra databundel. De prijs van 5 euro per maand komt bovenop de kosten voor je bestaande databundel. Wel adviseert de provider om een bundel van minimaal 1,5 GB aan data af te nemen. Simyo maakt gebruik van het KPN-netwerk en daardoor zijn alleen de iPhone 5c en 5s geschikt om gebruik te maken van 4G.

Meer informatie: Simyo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2016, 10:58
Categorie Providers
Onderwerpen 4g, simyo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.