Simyo app

Simyo introduceert nieuwe bundels

Simyo heeft vandaag nieuwe bundels geïntroduceerd en ook de nodige prijzen gewijzigd. Een bundel van 200MB kost je voortaan iets meer.

Simyo appSimyo heeft vandaag de bundels voor abonnees aangepast. Hierbij zijn de internetbundels van 1500MB en 2500MB afgeschaft, om ruimte te maken voor nieuwe bundels van 2000MB en 4000MB. De nieuwe pakketten zijn alleen van toepassing als je probeert je huidige bundel te veranderen. Heb je één van de verdwenen internetbundels? Dan kun je deze gewoon blijven gebruiken, zolang je niet probeert je abonnement te veranderen.

De prijzen van bestaande bundels zijn ook door Simyo aangepast. Hierbij is de bundel van 200MB iets duurder geworden. Gebruik je op het moment dit internetpakket, dan betaal je nog niet het verhoogde tarief. Pas als je jouw abonnement aanpast krijg je met de hogere prijs te maken. Het is niet mogelijk om later terug te schakelen naar 200MB voor de oude prijs. Veel van de andere prijzen zijn echter verlaagd. Simyo wil klanten overtuigen om meer MB’s aan te schaffen: het verschil tussen 200MB en 500MB is nu nog maar een euro per maand.

Simyo nieuwe bundels

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2014, 14:18
Categorie Providers
Onderwerp simyo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.