Nieuwe Apple-reclamespotjes tonen dieren van dichtbij

Apple heeft twee nieuwe reclamefilmpjes uitgebracht, deze keer met macro-shots van dieren: een mier en een eekhoorn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft nieuwe filmpjes uitgebracht in de serie ‘Shot on iPhone’. Deze keer is gekozen voor een dankbaar thema: dieren. In het ene filmpje zie je een macro-shot van een mier met een boomblaadje, terwijl in het andere filmpje een eekhoorn met een pinda te zien is. Beide 15 seconden durende commercials zijn hieronder te zien.


https://www.youtube.com/watch?v=QVnBJMN6twA

Het filmpje met de mier is gemaakt in Tel-Aviv door iPhone-gebruiker Tim W. Op de klanken van ‘Work’ door Charlotte Day Wilson kijk je naar een mier met een blaadje.

https://www.youtube.com/watch?v=84lAxh2AfE8

Het andere filmpje is gemaakt door Linda H. in Greater Sudbury, Ontario, Canada. De muziek die je hoort is ‘Season 2 (Episode 3)’ door Glass Animals.

Met ‘Shot on iPhone’ wil Apple doodgewone gebruikers in het zonnetje zetten. Meestal gaat het om grote foto’s op posters en billboards, maar deze keer heeft Apple weer eens voor video’s gekozen. Met de campagne wil Apple de kracht van de iPhone als camera laten zien. Iedereen kan mooie foto’s en video’s maken met de iPhone, ook als je geen professionele fotograaf bent.

Met het mooie weer van de komende dagen is het hoog tijd om zelf aan de slag te gaan. We helpen je alvast op weg met de 10 beste foto-apps voor de iPhone. Jammer is dat Apple niet vermeldt met welke apps de filmpjes hierboven zijn gemaakt.

Bekijk ook

Deze foto-apps voor iPhone maken fotograferen nog leuker!

Maak jij veel foto's met je iPhone en iPad? Het wemelt in de App Store van de goede camera- en foto-apps. Je kan eigenlijk alle kanten op. Wij zetten de beste apps voor het maken, bekijken en leuk presenteren van foto's op een rij.

https://www.iculture.nl/gids/vakantievideos-bewerken-iphone-ipad/

Update 20 juli: Apple heeft nog twee reclamefilmpjes toegevoegd, deze keer niet met dieren. Het eerste filmpje is vertraagd en toont een vrouw met wapperende haren.

https://www.youtube.com/watch?v=X827I00I9SM

Het tweede filmpje is gemaakt in een kabelbaan en is versneld.

https://www.youtube.com/watch?v=ei66q7CeT5M

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 juli 2016 om 9:20
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.