Shot on iPhone: eekhoorn in video

Nieuwe Apple-reclamespotjes tonen dieren van dichtbij

Apple heeft twee nieuwe reclamefilmpjes uitgebracht, deze keer met macro-shots van dieren: een mier en een eekhoorn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft nieuwe filmpjes uitgebracht in de serie ‘Shot on iPhone’. Deze keer is gekozen voor een dankbaar thema: dieren. In het ene filmpje zie je een macro-shot van een mier met een boomblaadje, terwijl in het andere filmpje een eekhoorn met een pinda te zien is. Beide 15 seconden durende commercials zijn hieronder te zien.

Het filmpje met de mier is gemaakt in Tel-Aviv door iPhone-gebruiker Tim W. Op de klanken van ‘Work’ door Charlotte Day Wilson kijk je naar een mier met een blaadje.

Het andere filmpje is gemaakt door Linda H. in Greater Sudbury, Ontario, Canada. De muziek die je hoort is ‘Season 2 (Episode 3)’ door Glass Animals.

Met ‘Shot on iPhone’ wil Apple doodgewone gebruikers in het zonnetje zetten. Meestal gaat het om grote foto’s op posters en billboards, maar deze keer heeft Apple weer eens voor video’s gekozen. Met de campagne wil Apple de kracht van de iPhone als camera laten zien. Iedereen kan mooie foto’s en video’s maken met de iPhone, ook als je geen professionele fotograaf bent.

Met het mooie weer van de komende dagen is het hoog tijd om zelf aan de slag te gaan. We helpen je alvast op weg met de 10 beste foto-apps voor de iPhone. Jammer is dat Apple niet vermeldt met welke apps de filmpjes hierboven zijn gemaakt.

Update 20 juli: Apple heeft nog twee reclamefilmpjes toegevoegd, deze keer niet met dieren. Het eerste filmpje is vertraagd en toont een vrouw met wapperende haren.

Het tweede filmpje is gemaakt in een kabelbaan en is versneld.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2016, 9:20
Categorie Apple
Onderwerp reclamespot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.