Shades Case voor iPhone in 11 verschillende kleuren

De Shades Case is een iPhone-case van soepel polyurethaan, een zachtblijvende plastic die volgens de fabrikant beter bestand is tegen vocht, stof en vuil dan gangbare siliconencases. De Shades Case is verkrijgbaar in 11 kleuren.

Shade caseShadesCases heeft een nieuw type case voor de iPhone uitgebracht. De Shades Case voor de iPhone is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren en kost maar $16,95. De case is 0,4 mm dik en weegt bijna niets. Ze zijn gemaakt van polyurethaan en hebben een ingebouwde screenprotector. Door de vormgeving en de samenstelling van het materiaal is je iPhone beschermd tegen vuil, vet en water.

Volgens de fabrikant is dit ook het grootste pluspunt ten opzichte van siliconencases, die ook van soepel materiaal zijn gemaakt (polyurethaan is een zachte platicsoort). Je kunt de Shades Case kopen in 11 verschillende kleuren: doorzichtig, aqua, groen, rood, oranje, blauw, zwart, geel, pink, paars, wit en tweekleurig zwart. De cases zijn 100% recyclebaar. Alle poorten zijn nog steeds bereikbaar als de iPhone in de case zit.

Meer info: ShadesCases

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2008, 19:00
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.