Sensu: iPad-stylus in de vorm van een kwast

De iPad-stylus Sensu is in de vorm van een kwast. Hierdoor voelt het aan alsof je aan het verven bent in bepaalde teken-apps. Vanaf mei is de Sensu te koop voor €34,95.

Sensu iPad stylusHoewel je in veel teken-apps met verf kunt spelen, ben je vaak nog steeds aangewezen op stylussen in de vorm van een pen, stift of potlood. De Sensu stylus brengt daar binnenkort verandering in: raak je de iPad aan met deze kwast, dan reageert hij net als bij een stylus. De Sensu geeft je vooral het gevoel een kwast te gebruiken: een touchscreen reageert hetzelfde op de aanraking van verschillende haartjes, als bij je vinger of de punt van een stylus. Ben je echter gewend om vaak een kwast te gebruiken, dan ligt de stylus wellicht fijn in de hand.

De achterkant van de Sensu kan ook verwijderd worden, om een klassieke iPad-stylus te onthullen. Deze bestaat uit een touchscreengevoelig bolletje, zoals je ook ziet in de stylussen van bijvoorbeeld Targus en Wacom.

De Sensu wist 65.000 dollar via Kickstarter in te zamelen, vele malen meer dan de beoogde 7.500 dollar. De campagne is inmiddels afgelopen, wat betekent dat je niet langer kunt doneren om een Sensu vroegtijdig te bemachtigen. Ben je geïnteresseerd, dan moet je de site van de makers in de gaten houden. Daar zal hij vanaf mei verkocht worden voor $34,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2012, 11:14
Categorie Accessoires
Onderwerp stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.