Pod2g overweegt jailbreak uit te stellen tot iOS 6 (jailbreak)

Jailbreaker @pod2g overweegt om de jailbreak van iOS 5.1 niet uit te brengen, zodat hij zijn exploits voor iOS 6 kan gebruiken. Hij vraagt in een poll wat de beste keuze is.

iOS 6Hacker @pod2g overweegt om zijn jailbreak voor iOS 5.1 niet uit te brengen. In plaats daarvan zou hij de gevonden exploits kunnen bewaren, om zo sneller een jailbreak voor iOS 6 te ontwikkelen. De jailbreaker vraagt via een poll op zijn blog wat hij volgens zijn lezers en volgers op Twitter het beste kan doen.

Pod2g zou vijf verschillende exploits hebben gevonden, die het mogelijk maken om een nieuwe jailbreak te ontwikkelen. Deze gebruikt hij op het moment om aan een jailbreak van iOS 5.1 te werken, maar hier komen ook nadelen bij kijken: heeft hij de jailbreak eenmaal uitgebracht, dan ontdekt Apple welke exploits hij heeft gebruikt en kunnen deze in iOS 6 verholpen worden. Jailbreakers zouden dan op zoek moeten gaan naar totaal nieuwe exploits om iOS 6 te jailbreaken, iets dat wederom lang kan duren.

In een poll stelt pod2g lezers voor twee keuzes: hij kan de jailbreak zo snel mogelijk uitbrengen, of hij kan zijn exploits geheim houden om een jailbreak voor iOS 6 makkelijker te maken. Als derde optie in de poll heeft hij voor de grap “Where’s my bottle of beer?” toegevoegd.

Een uiteindelijke jailbreak van iOS 5.1 zal hoe dan ook nog even op zich laten wachten. Eerdere berichten van pod2g wezen er op dat het nog een maand of twee kan duren voordat het werk aan de jailbreak helemaal klaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2012, 11:18
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, ios 6, jailbreak, pod2g

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.