Scout: betaalbaar bewakingssysteem met iPhone-app

Scout is een bewakingssysteem dat je een iPhone-notificatie stuurt zodra iemand je huis binnendringt.

Scout bewakingsysteemCrowdfundproject Scout wil een bewakingssysteem met een bijbehorende iPhone-applicatie bieden, dat betaalbaarder moet worden dan alternatieven op de markt. Voor 120 dollar krijgen donateurs een Scout-beveiligingsset waarmee ze één deur kunnen beveiligen, zonder dat er sprake is van abonnementskosten. Bij het maken van een bestelling geef je aan hoeveel deuren en ramen van bewaking voorzien moeten worden, zodat je genoeg sensoren krijgt meegestuurd.

Scout bewaking appDe Scout iPhone-applicatie kan als vervanging voor viercijferige beveiligingscodes werken voor het systeem. Door je iPhone met Scout te verbinden en jezelf te verifiëren, wordt de beveiliging uitgeschakeld. Ook kun je op de iPhone een notificatie ontvangen als er beweging binnenshuis wordt gedetecteerd.

Er is geen abonnementsdienst aan Scout gekoppeld. Hierdoor is het bewakingssysteem een stuk betaalbaarder dan alternatieven, maar dit betekent ook dat er geen bedrijf jouw beveiliging in de gaten houdt. Het systeem lijkt er enkel op gericht om jou te alarmeren zodra er iemand je huis binnendringt. Contact opnemen met politie op beveiligingsbedrijven moet je vervolgens zelf doen. Dit betekent dat je om middernacht ook maar net moet wakker zijn als de notificatie van een inbraak binnenkomt, als je de politie op tijd wil alarmeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2013, 18:22
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerp beveiliging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.