iPlifier: iPhone-versterker verbruikt geen stroom

De iPlifier is een iPhone-versterker die geen stroom verbruikt. Het geluid wordt de juiste kant op geleid.

iPlifierDe iPlifier is een geluidsversterker voor je iPhone 5 die geen stroom verbruikt. In plaats daarvan plug je het accessoire onderin je iPhone, waarna het geluid van je bestaande speakers de juiste kant op wordt geleid. Hierdoor klinkt het geproduceerde geluid harder dan normaal. We zagen soortgelijke oplossingen vaak al voorbijkomen voor de iPad. Ook op de iPhone is al eens eerder zoiets gedaan, maar minder compact.

Op de iPad zijn dergelijke versterkers wel een stuk logischer: daar zit de luidspreker namelijk op de achterkant, waardoor er nogal wat geproduceerd geluid verloren lijkt te gaan als je de iPad op gewone wijze vasthoudt. De iPhone 5-speaker zit aan de onderkant, waardoor dit in mindere mate het geval is. Toch zeggen de makers dat het hulpmiddel aardig wat versterking kan bieden.

De makers van de iPlifier zamelen geld in op Kickstarter om het project van de grond te krijgen. Daar hebben ze nog twee weken de tijd om minder dan de helft in te zamelen. Met een donatie van 8 dollar krijg je een iPlifier toegestuurd bij een geslaagde afronding. Dan moet je er wel vroeg bij zijn: latere backers moeten 10 dollar investeren. Deze bedragen zijn inclusief verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2013, 17:22
Categorie Accessoires
Onderwerp versterker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.