Scosche FlipSYNC: altijd een iPhone-laadkabel bij de hand (CES)

De Amerikaanse fabrikant Scosche heeft een synchronisatie- en laadkabel voor de iPhone geïntroduceerd, die kleiner is dan een autosleutel. Je neemt het kabeltje met de naam Scosche FlipSYNC mee aan je sleutelbos.

scosche flipsyncScosche is zo’n merk dat je vaak op beurzen ziet staan, maar nauwelijks in de Nederlandse winkels aantreft. Toch hebben ze vaak slimme oplossingen, zoals een iPhone-synchronisatiekabel die je altijd bij de hand hebt. De Scosche FlipSYNC is kleiner dan een autosleutel en hangt aan je sleutelbos. Haal je de twee uiteinden los, dan verschijnt er een apparaatje met aan de ene kant een usb-aansluiting en de andere een dock-connector voor de iPhone. Mocht je iPhone onderweg met een lege batterij komen te zitten en heb je wel een laptop of een andere computer bij de hand, dan kun je alsnog je iPhone opladen. De FlipSYNC is nog zo nieuw, dat er op de website van Scosche nog niets over te lezen is.

Wel kwam ik er via de website achter dat deze fabrikant zelfs een eigen iPhone-applicatie heeft uitgebracht om passende accessoires te vinden. Je kunt er accessoires mee aanschaffen of een retailer in de buurt zoeken. De prijs en lanceerdatum van de Scosche FlipSYNC zijn nog niet bekendgemaakt.

scosche flipsync

Via: OhGizmo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2010, 16:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen kabel, scosche, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.