iBlueNova (iBluetooth) verstuurt iPhone-bestanden via Bluetooth (jailbreak)

Met iBlueNova (voorheen iBluetooth) kun je bestanden via Bluetooth versturen vanaf je iPhone. Het werkt ook met muziek en video's uit je iPod-applicatie en met foto's.

ibluenovaDe applicatie iBluetooth heeft voortaan een nieuwe naam: iBluenova. Met deze applicatie kun je bestanden vanaf je iPhone via Bluetooth versturen. Ontwikkelaar MeDevil heeft eindelijk een stabiele betaversie uitgebracht, die inmiddels in handen is van een select groepje betatesters. iBluetooth was ooit de eerste iPhone-applicatie waarmee je bestanden via Bluetooth kunt versturen, al ging er wel een historie aan vooraf.

iBlueNova heeft een ingebouwde bestandsviewer en biedt meer mogelijkheden dan de oude app: zo kun je bijvoorbeeld muziek en video’s vanuit de iPod-applicatie versturen en foto’s uitwisselen.

iBlueNova is 15 dagen gratis te proberen; daarna moet je een licentie kopen om het verder te blijven gebruiken. Ben je al in bezit van een iBluetooth-licentie, dan blijft die ook geldig voor iBlueNova. Voorlopig nog even in betatest, dus opzoeken in Cydia heeft geen zin. Lees ook onze review van de oorspronkelijke app iBluetooth, van afgelopen maart.

ibluenova

Via: iSpazio
Tipgevers: Borg Queen X, Ramon, Wim

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2010, 10:02
Categorie Jailbreak
Onderwerp bluetooth

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.