Saurik praat over jailbreak iPhone 4

Saurik heeft in een interview laten zien dat hij al beschikt over een jailbreak en Cydia op de iPhone 4. Er wordt intussen goede voortgang geboekt met ultrasn0w.

saurikCydia-beheerder Saurik heeft een interview gegeven aan Make It Work. In het vijf minuten durende interview praat Saurik (werkelijke naam: Jay Freeman) over het jailbreaken van de iPhone 4 en ontwikkelingen rond Cydia. In de video demonstreert Saurik dat hij al een jailbreak met de iPhone 4 heeft doorgevoerd en dat Cydia al op zijn toestel draait. Hij maakt daarbij gebruik van de jailbreakmethode waar Comex en planetbeing aan bezig zijn. Via berichtjes op Twitter kon je de afgelopen dagen al opmaken dat een release voor de deur staat.

Uit de video valt op te maken dat de jailbreak nog niet helemaal klaar is voor het grote publiek omdat er ook een gebruiksvriendelijke tool bij hoort. Comex liet een paar dagen geleden via Twitter weten dat hij met Spirit niet gaat zitten wachten op iOS 4.1 en dat hij binnen een paar dagen een tool gaat uitbrengen. Eerder werd gedacht dat Comex, MuscleNerd en planetbeing wel zouden wachten tot ná de release van iOS 4.1. Maar Comex lijkt ervan overtuigd dat hij ook bij 4.1 wel weer een oplossing zal vinden.

Bijna een week geleden kondigde het iPhone Dev Team nog aan dat er goede voortgang wordt geboekt met ultrasn0w en redsn0w, de combinatie om de iPhone 4 te jailbreaken en te unlocken.

Meer info: Cydia op Facebook

Wegens afwezigheid van Paul Durden kunnen we momenteel in de reacties geen persoonlijk jailbreakadvies geven. Je kunt voor hulp terecht in ons jailbreak-forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2010, 17:00
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, saurik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.