iPhone 4 via T-Mobile zonder microsimkaart geleverd?

T-Mobile levert de iPhone 4 zonder microsimkaart. Die zul je dus zelf vooraf moeten regelen via de winkel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

microsim t-mobileMensen die een iPhone 4 bij T-Mobile hebben gekocht krijgen de komende dagen een bevestiging per post binnen. In de brief staat dat je je huidige simkaart kan blijven gebruiken en meteen kunt bellen en sms’en. Tipgever Patrick vond dat raar: er moet toch een microsimkaart in? Hij vroeg het na bij de T-Mobile klantenservice en kreeg te horen dat de operator geen microsimkaart bij de bestelde iPhones levert.

Je zult volgens de medewerker zelf naar de winkel moeten gaan en een microsimkaart aanschaffen (dit kost 10 euro). Als je dit niet van tevoren hebt gedaan heb je dus niets aan je nieuwe iPhone 4 totdat je een microsim hebt bemachtigd.

Omdat het vervelend kan zijn voor gebruikers die meteen hun nieuwe iPhone 4 willen gaan gebruiken, laten we dit even weten. Zelf bijknippen kan natuurlijk ook.

simkaart hergebruik

t-mobileNog een bonustip over een scherpe observatie van één van onze lezers: Thomas vraagt zich af of het iemand wel eens is opgevallen dat er op de website van T-Mobile een Duitse iPhone is afgebeeld. Het is te zien aan de icoontjes Nachrichten (Berichten) en Kalender (Agenda). De naam van de operator wordt ook niet vermeld. Niet nuttig, wel leuk.

Update: We hebben nog een vraag uitstaan bij de voorlichter van T-Mobile, hoe het precies zit met de microsimkaarten. Via het Twitter-account van T-Mobile wordt gezegd dat er wel degelijk een microsimkaart wordt meegeleverd. Toch zijn er nog steeds mensen die via de klantenservice te horen krijgen dat ze zelf een microsim moeten aanschaffen. Wordt vervolgd…

microsim t-mobile

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2010, 11:36
Categorie Providers
Onderwerpen simkaart, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.