iHome maakt klokradio met iPad-dock

iHome heeft een klokradio gemaakt, geschikt voor de iPad. Je kunt ook de tijden synchroniseren via een apart te installeren app.

ihome ipadKlokradio’s met een iPod-dock zijn er genoeg. Maar vaak past de iPad er niet in of moet je via een kabeltje verbinding maken met je iPad. iHome heeft nu een speciale klokradio gemaakt waarop je de iPad kunt plaatsen. Je kunt ook verbinding maken via Bluetooth. Een prijs of releasedatum zijn nog niet bekendgemaakt. De iHome iA100ZE is ook geschikt voor een gewone iPod of iPhone, er zit een FM-radio in en de ingestelde alarmtijden worden automatisch gesynchroniseerd met de iPad. Fabrikant iHome heeft een speciale iHome+Sleep-applicatie gemaakt waarmee je de alarmtijden kunt instellen, maar ook je slaapstatistieken vastleggen, het weer volgen, nieuws lezen en waarschuwingen krijgen als er nieuws is in je sociale netwerk.

De klokradio kan ook de actuele tijd synchroniseren met de iPad. Qua geluid zou het ook goed moeten zitten: iHome maakte gebruik van Bongiovi Digital Power Station voor optimale digitale audio en bij de speakers is gekozen voor de nieuwste Reson8-modellen. De klokradio heeft het ‘Works with iPhone’ en ‘Made for iPod’ certificaat gekregen. Een speciaal certificatiesysteem voor iPad-accessoires heeft Apple nog niet.

Meer info: iHome

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2010, 23:42
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.