Satechi dubbelzijdige lader AirPods en Apple Watch

Satechi brengt dubbele oplader uit voor Apple Watch en AirPods

Nu je de iPhone als powerbank kan gebruiken, levert dat nieuwe accessoires op. Met deze dubbelzijdige Satechi-lader kun je aan de ene kan je AirPods opladen en aan de andere kant je Apple Watch.

Met de komst van usb-c als universele oplaadpoort zijn veel kopzorgen rondom het opladen van je devices opgelost. Er zijn nog twee uitzonderingen: de meeste AirPods-doosjes zijn nog voorzien van Lightning-aansluiting en voor de Apple Watch heb je altijd nog een speciale lader nodig. Deze dubbelzijdige Satechi-lader kan dan van pas komen. Aan de ene kant zit een AirPods-oplader en aan de andere kant een Apple Watch-lader. Dit werkt natuurlijk alleen als je een AirPods-doosje hebt dat draadloos op te laden is. Het scheelt weer het meenemen van twee verschillende oplaadkabels.

De ‘Dual-Sided 2-in-1 USB-C Charger for Apple Watch and AirPods’ is aan te sluiten op de usb-c-poort van een iPhone, iPad of MacBook. Je zou eventueel ook een usb-c-stroomadapter kunnen gebruiken, als het stopcontact op een gunstige plek zit. Opladen gebeurt niet supersnel, namelijk op een maximaal vermogen van 2,5 Watt voor de Apple Watch (snelladen is 7,5 Watt) en voor het AirPods-doosje geldt maximaal 5 Watt. Een ander nadeel is dat je zult moeten kiezen: je kunt door de vormgeving niet beide kanten gebruiken en volgens de FAQ van de fabrikant wordt dat ook niet ondersteund.

Satechi lader Apple Watch en AirPods

De compacte lader is 7 cm breed en weegt 48 gram. Het product is nog maar net aangekondigd in de VS en heeft een prijs van 49 dollar. We hebben ‘m nog niet gesignaleerd bij Nederlandse winkels die Satechi verkopen. Dit duurt meestal een paar weken; nog even geduld dus. Zoek je alleen een compacte oplader voor de Apple Watch, dan hebben we een suggestie: de PowerStream Mini oplader van Xtorm ziet er leuk uit en is door zijn kleine formaat makkelijk mee te nemen om je Apple Watch onderweg op te laden.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.