Sanctuary4: tot vier iPhones, iPads of andere devices opladen

De Sanctuary4 is een oplaadstation voor tot vier iOS-apparaten en andere tablets en smartphones tegelijk.

Sanctuary4De Sanctuary4 van Bluelounge wil de kabelwirwar van mensen met zowel een smartphone als een tablet tegengaan, door één universeel oplaadstation te bieden. Dit nieuwe hulpmiddel bestaat uit twee onderdelen: een vierkant doosje, waar je tot twee iPhones op kunt leggen en een tablet rechtop mee kunt zetten, en een kleine usb-hub die is aangesloten op een stroomadapter en verborgen zit in de doos. Deze oplader heeft plek voor vier usb-aansluitingen, waarbij de kabels op een minimale manier uit de doos steken. Je ziet hierdoor alleen de aansluitpunten van je iPhone-kabels.

Nadeel is wel: de Sanctuary4 wordt alleen geleverd met een standaard micro-usb-kabel. Je moet dus je eigen Lightning- en 30-pins-kabels gebruiken om je iOS-apparaten van stroom te voorzien. Het is ook mogelijk om extra korte kabels van Bluelounge te bestellen zodat er in de doos minder ruimte wordt gebruikt, maar als we de eerste beelden zo zien passen vier ‘gewone’ ook prima.

Volgens Bluelounge biedt de Sanctuary4 genoeg stroom om je iOS-apparaten snel op te laden, maar je moet dan wel de juiste combinatie apparaten gebruiken. De adapter kan twee iPads, vier iPhones of een iPad en twee iPhones van stroom voorzien, maar twee iPads en twee iPhones zal wat langzamer gaan.

Bluelounge verkoopt de Sanctuary4 voor €99,95. Bluelounge verscheept producten voor Nederlandse en Belgische kopers vanuit Duitsland – daar wordt 7 euro extra voor gerekend.

Sanctuary4 – A Power Nap for Your Devices from Bluelounge on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2013, 12:02
Categorie Accessoires
Onderwerp bluelounge

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.