Uitgelicht
WWDC 2023: alle highlights
Toon of verberg de lijst met posts
runkeeper-ios

RunKeeper krijgt persoonlijke workouts en muziek-dj

RunKeeper levert nu workouts en afspeellijsten op maat, afhankelijk van jouw stijl van hardlopen en vaardigheden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

runkeeper-iosHardlopen wordt een stuk prettiger met de zojuist verschenen update van RunKeeper. Er zitten twee nieuwe functies in: voorgeschreven workouts en een muziekfunctie met de naam RunKeeper DJ. Daarmee kun je elke dag gaan hardlopen op andere muziek, zodat de verveling minder snel toeslaat.

RunKeeper: de workouts passen zich aan

Om met de workouts te beginnen: de app levert je een persoonlijk schema met oefeningen, op basis van je conditie. Elke week krijg je een nieuwe serie workouts, die zich aanpassen naarmate jij beter presteert. Je krijgt ook het weerbericht van de komende week te zien, zodat je de workouts kunt plannen op een dag met lekker weer. Die workouts kun je meteen in de agenda zetten, op een zelfgekozen datum en tijd.

RunKeeper DJ: muziek op maat

runkeeper-iphone-schermOok de nieuwe RunKeeper DJ-functie past zich aan bij jouw gedrag. Vanuit de app kun je makkelijk een afspeellijst kiezen en meteen beginnen te luisteren. RunKeeper kan muziek spelen uit jouw iTunes-bibliotheek, waarbij rekening wordt gehouden met jouw loopstijl. Telkens wanneer je gaat hardlopen, krijg je een andere afspeellijst, zodat de verveling niet snel toeslaat.

Met RunKeeper kun je je snelheid, afstand en andere metingen registreren tijdens het hardlopen. Je kunt er trouwens ook je gewichtsverlies mee meten. Geschikt voor mensen die hun eerste 5 kilometer (5K) willen lopen, maar ook voor mensen die bezig zijn met een marathon-training.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.