Rock Werchter Mobile Guide: Flash Lite geporteerd naar de iPhone

Boulevart heeft een mooie Rock Werchter Mobile Guide gemaakt, waarmee je op je Nokia en iPhone alle optredens en een plattegrond van de camping kunt checken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Het programma van de Main Stage.Dit weekend vindt in België het festival Rock Werchter plaats. Nu is het probleem met dit soort festivals dat je nooit precies weet wanneer welke artiest op welk moment gaat optreden. En omdat er meerdere podia zijn is de kans groot dat je op het juiste moment op de verkeerde plek staat. De mannen van webbureau Boulevart hebben er iets op verzonnen: de Rock Werchter Mobile Guide. Daarmee kun je op je iPhone (en op je Nokia) checken welke artiesten gaan optreden.

De applicatie bevat nuttige informatie voor bezoekers. Nokia-bezitters die een toestel met S60 of Series 40 gebruiken, kunnen een Flash Lite-applicatie met coole graphics en animaties installeren. Voor de iPhone is deze applicatie vanuit Flash Lite geporteerd met een erg mooi resultaat. De animaties bij het bladeren door de schermen zijn knap gedaan.

Het installeren doe je via Installer:

1. Start Installer.
2. Kies Sources > Edit > Add.
3. Voeg de source http://repo.barefootmobile.com toe.
4. Klik Done bovenaan het scherm en blader via de knop Install naar de categorie Barefoot b.Tween Demos.
5. Tik op het item Werchter en de installatie gaat van start.

De applicatie bestaat uit 3 onderdelen: Camping (een plattegrond van de camping), Schedule (met het programma voor donderdag t/m zondag) en Boulevart (met informatie over de makers). Ga je naar Schedule en kies je een van de dagen, dan kun je weer doorbladeren naar de programma’s van de Main Stage en het Marquee-podium.

Meer info: Boulevart.be en de weblog van Thomas Joos

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen festival, flash

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.