Robot tim-E is iPhone-wekker met eigen persoonlijkheid

De robot tim-E is te gebruiken als wekker, maar kan ook verkeersinformatie leveren, het weerbericht voorlezen of een dansje doen. Tim-E is verkrijgbaar via Kickstarter.

time-kickstarterHet Californische bedrijf Nuts and Voltz heeft een grappige wekker bedacht. Het ziet eruit als een robotje en is geschikt voor de iPhone en iPod. De robot heeft de naam tim-E (uitspraak: Timmy) gekregen en heeft meer trucs in petto dan je alleen wakker maken. Tim-E praat je ook bij over het weer en de verkeerssituatie op de weg. Ondertussen doet hij een dansje op de muziek van je iPhone.

Op Kickstarter kun je je inschrijven voor deze iPhone-wekker, als je minimaal 60 dollar investeert. De bedenkers hebben een fors bedrag nodig om tim-E te kunnen maken: maar liefst 150.000 dollar en het is de vraag of ze dat gaan halen. De early bird special voor de eerste 1.000 investeerders is nog in ruime mate beschikbaar. Het is de bedoeling dat je tim-E op je nachtkastje zet, ‘s ochtends als wekker gebruikt (met je eigen muziek of een eigen geluidje), overdag gebruikt om je aan belangrijke taken te herinneren en je alert houdt door af en toe een hersenkraker er tegenaan te gooien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2013, 15:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen robot, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.