Ridax gaat iPhone 3G Charge Converter verkopen

Ridax brengt in september de iPhone 3G Charge Converter op de markt. Daarmee kun je je iPhone 3G opladen, ook in speakersystemen die niet geschikt zijn om de iPhone op te laden. Het apparaatje is in augustus ook al zonder behuizing te krijgen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 3G Charge ConverterHeb je een Bose Sounddock of een ander type speaker die de iPhone 3G maar niet wil opladen, dan is er nu een oplossing. Bij Ridax kun je een pre-order plaatsen voor de iPhone 3G Charge Converter. Dit handige apparaatje zorgt ervoor dat je voortaan wel kunt opladen via je favoriete dock. Er zit een mannelijke en vrouwelijke connector aan, een mini usb-connector aan de zijkant die voor de voeding zorgt bij docks die de iPhone niet opladen en je kunt ‘m ook nog gebruiken als dock-verlenger zodat de iPhone (al dan niet met case) in je oude iPhone-dock past.

Het accessoire is vanaf september te koop voor $40. Heb je haast, dan kun je nu al een pre-order plaatsen voor een versie zonder behuizing. Die heb je in augustus in de bus, waarna de plastic huls in september wordt nageleverd.

Via: iLounge
Een tip van Niels, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2008, 5:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen converteren, dock, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.