iPhone 2.0: WinPwn 2.5 bijna klaar, Customize 2.1 nu in Cydia

WinPwn 2.5 komt binnenkort beschikbaar, schrijft ontwikkelaar cmw. En gebruikers die al op firmware 2.0 zitten kunnen nu gemakkelijker Customize 2.1 via Cydia installeren.

customizeEen kleine update voor gebruikers die hun iPhone willen unlocken of van een nieuw thema willen voorzien. Cmw, de ontwikkelaar van WinPwn, heeft op zijn website aangekondigd dat WinPwn 2.5 binnenkort beschikbaar is. Je kunt je afvragen: waar zijn WinPwn 2.1 tot en met 2.4 dan? Blijkbaar heeft cmw een aantal tussentijdse versies uitgebracht die niet bedoeld waren voor het grote publiek.

Op de website van WinPwn staat niet veel meer dat de nieuwe versie makkelijker te gebruiken zal zijn en dat er een hoop problemen zullen zijn opgelost. “Very soon” zal de update naar WinPwn 2.5 beschikbaar komen.

Ander klein nieuws komt van de ontwikkelaar van Customize. We schreven eerder al dat Customize 2.1 te gebruiken is voor firmware 2.0. Nu is de software waarmee je de interface van je iPhone radicaal kunt aanpassen ook te installeren via Cydia. Er zitten op dit moment 2.259 thema’s in en je kunt eigen icoonsets kiezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2008, 18:05
Categorie iDevices
Onderwerpen cydia, jailbreak, thema, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.