iPhone 2.0 heeft nieuw diagnostisch scherm

Een gebruiker met iPhone-activatieproblemen kwam in de Apple Store een vreemde serie diagnostische schermen in firmware 2.0 op het spoor. De Genius achter de bar had ze ook niet eerder gezien.

Diagnostisch schermEen Hackint0sh-gebruiker zegt dat hij puur toevallig een aantal diagnostische schermen in firmware 2.0 heeft aangetroffen. Op het eerste scherm is het versienummer van het iPhone OS te zien, met een schuifknop ‘Drag to Unlock’ en een knop ‘Shut Down’. Op een tweede scherm is alleen een tandwiel te zien en op het derde scherm staan drie knoppen: ‘Start Burnin’, ‘Restart Test Environment’ en een knop ‘Quit’ om de boel af te sluiten.

De schermen werden ontdekt in de Apple Store, waar de betreffende Apple Genius het scherm ook nog nooit had gezien. De geniale medewerker had geen idee wat hij met de schermen kon doen, maar het lukte hem wel om de iPhone te activeren. Na anderhalf uur wachten waarbij de medewerker regelmatig aan de telefoon hing met Apple besloot de Hackint0sh-gebruiker de iPhone (bedoeld voor z’n vrouw) toch maar niet mee naar huis te nemen. Er was teveel mis met het toestel… maar hij maakte nog wel even een paar foto’s met zijn andere iPhone.

Via: Hackint0sh

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2008, 8:04
Categorie Achtergrond
Onderwerpen hackintosh, scherm, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.