ReVault-prive-cloud

ReVault is een smartwatch met extra opslagruimte voor je iPhone

Met een ReVault om je pols heb je altijd extra opslagruimte voor foto's, video's en muziek binnen handbereik. Hoe werkt deze smartwatch met iPhone-en Mac-app precies?

ReVaultDe ReVault ziet eruit als een gewone smartwatch (uiteraard met iPhone-App). Maar toch slaat deze smartwatch een andere weg in. Dankzij de ReVault heb je altijd extra opslag binnen handbereik. Bestanden op de ReVault kun je automatisch met al je apparaten syncen. Is dat handig?

Vanuit de iPhone- of Mac-app maak je via Wi-Fi of Bluetooth verbinding met de ReVault, zodat je op ieder moment bestanden op de schijf kunt opslaan en er vanaf halen, zonder dat er datakosten aan verbonden zitten. De makers combineren hierdoor naar eigen zeggen ‘de gemakken van de cloud, met de veiligheid van lokale opslag’.

Lokale, draadloze opslag

De bestanden worden dus lokaal opgeslagen op de flash-opslag van het horloge. Denk hierbij aan backups van je foto’s, extra video’s of bestanden die je vaak nodig hebr. Zo heb je altijd toegang tot bestanden op ieder apparaat dat verbonden is met de ReVault.

Een leuke extra is de mogelijkheid om media te streamen zonder dat er vertraging optreedt. Handig als je een paar films op de ReVault zet, zodat ze af te spelen zijn op je iPhone en iPad.

ReVault-overzichtTweestapsverificatie en encryptie moeten ervoor zorgen dat niemand zomaar toegang heeft tot je bestanden. De opslagcapaciteit van de ReVault varieert van 32GB tot 128GB, wat uiteraard invloed heeft op de prijs. Het horloge kan het drie dagen volhouden op een acculading.

De gadget zelf mag er ook zijn, met een roestvrijstalen behuizing, kleurendisplay en Gorilla Glass 3 om krassen tegen te gaan. Ook is hij waterdicht en kun je ieder normaal horlogebandje in combinatie met de ReVault gebruiken.

Op dit moment zit de ReVault nog in de crowdfundingfase, waarmee de makers een bedrag van 65.000 dollar op proberen te halen. Op de Indiegogopagina kun je jouw eigen exemplaar alvast veiligstellen met een donatie van 269 dollar voor het 128GB model of 169 dollar voor de 32GB editie. Als alles meezit moeten de eerste ReVaults in januari 2016 verscheept worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2015, 19:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen cloud, crowdfunding, smartwatch, wearable

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.