Reuters: nieuwe iPhone in september, productie start in juli

Reuters meldt dat de volgende generatie iPhone in september op de markt komt. De productie start in juli of augustus, zeggen bronnen in Azië. Het nieuwe toestel zal er nauwelijks anders uitzien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4sReuters meldt op basis van eigen bronnen dat de productie van de volgende generatie iPhone in juli of augustus van start gaat. De nieuwe iPhone komt dan in september op de markt, aldus Reuters. In een artikel geven ze ook aan dat de volgende iPhone een snellere processor krijgt en qua uiterlijk niet veel verschilt van de huidige iPhone 4. Het nieuwe toestel zal daarom eerder de iPhone 4S en niet de iPhone 5 gaan heten. De informatie is onbevestigd en is afkomstig van drie personen, die met de situatie vertrouwd zijn. Bedrijven die al componenten voor de huidige iPhone maken zouden in juli of augustus beginnen met het leveren van onderdelen aan Foxconn.

Foxconn is het bedrijf dat de assemblage van de iPhone en andere Apple-producten verzorgt. Huidige toeleveranciers zijn Largan Precision Co Ltd (cameramodules), Wintek Corp (touchscreenpanelen) en Foxconn zelf (behuizing). De iPhone 4 werd in juni 2010 aangekondigd en lag nog dezelfde maand in de winkel. Eerdere iPhones kwamen ook in juni/juli op de markt, maar de verwachting is dat de volgende generatie iets later zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2011, 10:14
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, reuters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.