Concept toont gouden en gebogen Apple iTV

In een reeks nieuwe conceptafbeeldingen laat Martin Hajek zien hoe de Apple iTV en de nieuwe Apple TV er wellicht uit komen te zien.

iTV Martin Hajek teaserplaatHet zal hoogstwaarschijnlijk nog een tijdje duren totdat Apple de iTV zal introduceren, maar dat houdt conceptmaker Martin Hajek niet tegen bij het ontwerpen van de nieuwe Apple-televisie. In een reeks afbeeldingen laat hij zien hoe de iTV er uit kan komen te zien in het zwart, maar ook in het goud. In een aantal afbeeldingen toont hij zelfs een televisie met een gebogen scherm. Omdat de televisie nog zo ver weg lijkt te zijn, toont Martin in een paar concepten zelfs een mogelijk ontwerp voor de huidige Apple TV-settopbox – wat neerkomt op een nieuw, wit model in dezelfde stijl als voorgaande modellen.

iTV goud 1

Apple TV zwart wit

iTV zwart gebogen 1

iTV goud 2

iTV goud 3

iTV zwart gebogen 2

Op het moment zijn er vrij weinig geruchten die ons doen geloven dat Apple dit ontwerp voor de televisie zal gebruiken – maar er zijn ook amper verhalen die wijzen op een ander ontwerp. De concepten zijn gebaseerd op Martin’s visie – en hebben het nodige gemeen met Apple’s huidige producten. Het gebogen scherm lijkt afkomstig van recente geruchten over de iPhone.

Alle afbeeldingen van Martin vind je op zijn website.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2013, 13:14
Categorie iDevices
Onderwerp martin hajek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.