iculture-biz
iCulture Biz
scanner-pro

Readdle Scanner Pro is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft Readdle Scanner Pro uitgeroepen tot gratis App van de Week. Scanner Pro laat je documenten scannen met de iPhone-camera.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

scanner-proVorige week sloeg Apple even over, maar vandaag is er weer een nieuwe App van de Week in de App Store te vinden. De titel gaat ditmaal naar Scanner Pro van Readdle, een universele iOS-app die je documenten laat scannen met behulp van je camera. De App van de Week-titel geeft Scanner Pro de komende week wat extra aandacht in de App Store, maar wij hebben er ook wat aan: ter gelegenheid is de app gratis te downloaden.

Scanner Pro herkent documenten zodra je de camera erop richt. Er verschijnt dan een blauw vak omheen om aan te geven dat het betreffende stuk papier met een druk op de knop wordt ingescand. Omdat de contouren van het papier worden herkend zal Scanner Pro ook het perspectief rechttrekken.

Je vindt in Scanner Pro een paar in-app aankopen, maar de app is volledig te gebruiken zonder verder geld uit te geven. Scanner Pro verkoopt alleen credits voor het gebruik van een ingebouwde fax-functie, zodat een op je iPhone ingescand document direct per fax naar een telefoonnummer verstuurd kan worden.

Scanner Pro zal tot en met donderdag 9 januari in de App Store staan als gratis App van de Week. Daarna zal de app waarschijnlijk weer voor het gebruikelijke prijskaartje worden aangeboden.

Downloaden: Scanner Pro (gratis, was €5,99, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:43
Onderwerpen app van de week, iculture biz, readdle, skyscanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.