Quiver: iPhone-tasje met bedieningsknoppen

Dew Motion heeft een iPhone-tasje gemaakt waarmee je kunt joggen, skiën en fietsen, terwijl de bedieningsknoppen van de iPhone altijd bij de hand zijn.

iphone tasjeDew Motion heeft een tasje met de naam Quiver uitgebracht, die je als een sjerp rondom je lichaam draagt. De iPhone stop je in het opberggedeelte, samen met andere losse spullen, waarna je je handen vrij hebt om te joggen, fietsen, bergbeklimmen of welke activiteit je ook maar wilt doen. Met knoppen op je borst kun je muziek pauzeren, volume aanpassen of een nummer skippen.

De oordopjes komen uit een opening op je schouder, zodat je geen rondslingerende oordoppen meer hebt (of oordoppen die door de modder slepen als ze uit je oor gevallen zijn). De tas is verstelbaar en zou niet moeten verschuiven tijdens het rennen en sporten. De tas kost $89,99 bij online winkeliers zoals Small Dog Electronics.

De Quiver deed me wel een beetje denken aan een tasje dat ik ooit bij Mandarina Duck heb gekocht. Die had heel wat meer vakjes, meer opbergruimte, maar geen bedieningsknoppen voor de iPhone. De Quiver heeft gelukkig nog wel een apart vak voor je portemonnee of sleutels, zodat je geen krassen op het iPhone-scherm krijgt. Of het handiger is dan een sportarmband voor de iPhone, zal de praktijk moeten uitwijzen. Lastiger verkrijgbaar is de Quiver wel, want behalve de genoemde online shop en een fysieke winkel in Canada zijn er nog weinig andere verkooppunten.

Meer info: Dew Motion

quiver

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2009, 13:32
Categorie Accessoires
Onderwerp fantastical

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.