Quirky’s Beamer: iPhone-case met ingebouwde flitser

Bij Quirky.com hebben ze een iPhone-case met een ingebouwd LED-lampje, zodat je iPhone 3G en iPhone 3GS gebruik kunnen maken van een flitser.

Quirky's BeamerQuirky.com heeft sinds kort de Beamer in het assortiment, ‘the case that shines‘. De Beamer is een iPhone-case voor de 3G en 3GS met een ingebouwd LED-lichtje. Dat betekent dat de case, naast het beschermen van je iPhone tegen schade door vallen, direct een flitserfunctionaliteit toevoegt en kan dienen als zaklamp. De Beamer kost 38 dollar (bijna 30 euro).

De case is beschikbaar in het zwart en het paars. Het ingebouwde LED-lichtje wordt geactiveerd met een knop, ook in de case ingebouwd, waarna je vier seconden helder licht hebt. Dit zou alles binnen twee meter afstand goed moeten verlichten, zodat je je foto kunt nemen. Dat dit wel degelijk betere foto’s oplevert, laat onderstaande afbeelding zien.

Quirky's Beamer: verschil in foto's

Volgens iPhoneography, dat de Beamer testte, kunnen zich er nog wel wat problemen voordoen wanneer je in landschape mode een foto probeert te maken. De natuurlijke manier van vasthouden (terwijl je ook nog het knopje moet indrukken), zorgt er dan al snel voor dat je vingers voor het LED-lampje zitten. Vooral wanneer je tijdens een avondje uit in een donkere kroeg staat te fotograferen, is de kans groot dat je hem laat vallen door de onhandige houding. Gelukkig zit er dan een case om je iPhone.

Wil je de Beamer vanuit Nederland bestellen, dan komt er nog minimaal $12,50 (€9,85) bij voor de verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2010, 16:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen beamer, flitser, hoesje, quirky

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.