Quirky Digits maakt elke handschoen geschikt voor touchscreens

Quirky Digits zijn dopjes die je op je handschoen aanbrengt en die ervoor zorgen dat je je touchscreen kunt blijven gebruiken, ook als het winters koud is.

quirky-digitsMensen die nog maar pas een iPhone hebben, weten misschien nog niet dat je het scherm alleen via huidcontact kunt bedienen. Daar kom je vanzelf achter: één keer met handschoenen proberen om een telefoonnummer te bellen en je merkt dat je niet eens voorbij het lockscreen komt. Natuurlijk heb je altijd nog je neus. Maar wie iets meer gemak wil, kan nu ook de Quirky Digits aanschaffen. Dit zijn geleidende dopjes, die je door de vingertoppen van je handschoenen prikt. Ze zijn gemaakt van geleidend siliconenmateriaal, met een metalen pen voor de bevestiging aan je handschoen.

quirky-digits-iphone De metalen sluiting zit aan de binnenkant, aan de buitenkant zie je alleen een zwart cirkeltje. Je kunt ze op zoveel vingers aanbrengen als je wilt en ze kosten $13,99 voor een pak van vier stuks.

De geleidende Quirky Digits zijn bedoeld voor conductieve schermen, zoals die van de iPhone. Bij smartphones met resistieve schermen kun je beter een plastic stylus gebruiken.

Meer info: Quirky

digits

quirky digits hand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2010, 9:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen handschoenen, winter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.