CNN noemt antennagate de tech-blunder van 2010

CNN noemt antennagate de grootste tech-blunder van 2010. Het was een grotere blunder dan 3D-tv, Microsoft Kin en de Nexus One.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

antennagateCNN blikt terug op de grootste mislukkingen in de techwereld en heeft daarbij antennagate op nummer 1 gezet. De antenneproblemen van de iPhone 4 bleken een grotere afgang dan 3D-tv, Microsoft Kin, de Nexus One of de privacy van Facebook. Ook de mislukking van Google Buzz, de gehackte sites van Gawker, de groei van contentfarms en de herlancering van Digg vielen in het niet als het om tech-blunders gaat. Wel vinden we op nummer 10 een bekende voor iPhone-bezitters: Apple’s sociale muziekdienst Ping. Ping slaat nog steeds niet aan, lang niet alle artiesten zijn aanwezig, er is geen integratie met Facebook en het draait teveel om het kopen van muziek.

Antennagate heeft Apple alleen maar geld gekost: mensen klaagden over een terugval in het aantal streepjes als ze de iPhone 4 bij de metalen rand vastpakten. Hoewel in Nederland ook enkele pechvogels erdoor werden getroffen bleek het geen wijdverbreid probleem. Apple gaf kopers van de iPhone 4 een gratis hoesje. Volgens CNN is de ophef na de hoesjesactie en een firmware-update voorbij. De iPhone 4 is ondertussen een groot verkoopsucces.

De volledige lijst is bij CNN te zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2011, 18:12
Categorie Achtergrond
Onderwerpen antennagate, cnn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.