QuickKey-icon

QuickKey maakt online formulieren invullen een stuk gemakkelijker

QuickKey is een toetsenbord met snelkoppelingen zodat je razendsnel online je persoonsgegevens in kunt vullen. Ook kun je het toetsenbord gebruiken om standaardantwoorden op te slaan.

QuickKey-icon
Het invullen van formulieren op een iPhone is bepaald geen hobby van ons, maar soms kom je er simpelweg niet onderuit. Om dit proces wat soepeler en vooral een stuk sneller te laten verlopen is QuickKey in het leven geroepen.

QuickKey is een toetsenbord dat niet gemaakt is om uitgebreide berichten mee te tikken. In feite is het een combinatie van snelkoppelingen die stuk voor stuk een regel tekst oproepen.

QuickKey: selecteren en invullen

Maak bijvoorbeeld een tabblad aan met je naam, e-mail, adres en telefoonnummer zodat je ze één voor één kunt selecteren als je online je persoonsgegevens in moet vullen of een nieuwe account aanmaakt.

QuickKey-iPhone QuickKey

Omdat QuickKey volledig vanuit het toetsenbord van je iPhone werkt, kun je er in alle apps je voordeel mee doen. Naast het invullen van persoonsgegevens kun je de app ook gebruiken om standaardantwoorden op te slaan.

Handig als je snel wilt laten weten dat je niet bereikbaar bent, of dagelijks hetzelfde bericht stuurt en het niet steeds opnieuw in wilt tikken.

Toetsenborden instellen doe je zo

Sinds de komst van iOS 8 zijn er al tal van handige toetsenborden aan de iPhone toegevoegd. Wil je weten hoe je een ander toetsenbord toevoegt, lees dan onze tip waarin we stap voor stap laten zien hoe dit werkt. Heb je daarna de smaak te pakken, bekijk dan vooral onze lijst met handige iPhone toetsenborden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2015, 16:00
Categorie Apps
Onderwerpen snelkoppeling, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.