Pwnage Tool 3.1 beschikbaar voor iPhone OS 3.1 (jailbreak)

Het iPhone Dev Team heeft PwnageTool 3.1 beschikbaar gesteld voor het jailbreaken van iPhone OS 3.1. Deze is alleen geschikt voor de eerste generatie iPhone, iPhone 3G en iPod touch 1G. Bezitters van andere toestellen zullen op redsn0w moeten wachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ananasHet iPhone Dev Team waarschuwde eerder vandaag nog voor het upgraden naar iPhone OS 3.1 en slechts een paar uur later is de oplossing er al. Vanaf nu is Pwnage Tool 3.1 voor de Mac te downloaden. Maar let op: de software is op dit moment alléén geschikt voor de eerste generatie iPhone, iPhone 3G en iPod touch 1G.


Bezitters van een iPhone 3GS en een iPod touch 2G zullen nog even moeten wachten. Het iPhone Dev Team zal later ook nog een Windows- en Mac-versie van redsn0w uitbrengen. Het is aan te raden om de blogposting van het iPhone Dev Team eerst grondig door te nemen voordat je in actie komt. Op dit moment is alleen de Mac-versie verkrijgbaar.

Bezitters van een iPhone 3G die afhankelijk zijn van ultrasn0w om met hun iPhone te kunnen bellen moeten upgraden naar iPhone OS 3.1 met een .ipsw-bestand die met PwnageTool is aangemaakt. Blijf met je vingers van Apple’s eigen firmware-updates in iTunes. Heb je een eerste generatie iPhone dan zal de 3.1 unlock ook werken met deze versie van PwnageTool. Gebruik PwnageTool en voer daarna een restore uit in iTunes met het zojuist gemaakte .ipsw-bestand. Bij een van oorsprong simlockvrije iPhone 3G hoef je niet bang te zijn voor baseband-updates en kun je met PwnageTool een .ipsw-bestand maken waarmee je je iPhone kunt jailbreaken. Bij de iPod touch 1G gebruik je eveneens PwnageTool om een .ipsw-bestand waarmee je in iTunes een restore uitvoert.

Voor de iPod touch 2G en iPod touch 3G (de zojuist gelanceerde iPod touch) is er nog even geen oplossing, net als voor de iPhone 3GS (zoals hierboven al werd aangegeven). En voor de mensen die wat moeite hebben met lezen: een iPod touch 3G is niet hetzelfde als een iPhone 3G 😉 (we kregen een melding van iemand die hierover in verwarring was geraakt).

Downloaden: PwnageTool 3.1 (torrent)
Meer info: iPhone Dev Team

Met vragen en problemen kun je terecht op ons forum: iPhone jailbreak-subforum
Bedankt voor de vele tips!

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.