PUGZ oordoppen magneetlader

PUGZ: deze draadloze oordoppen laad je op met de iPhone

Nooit meer lege oordopjes: de slimme PUGZ-oordoppen bevatten een speciale magneetlader, waardoor je ze oplaadt via de accu van je iPhone.

PUGZ oordoppen magneetladerHandig hoor, draadloze oordoppen. Er zit geen kabel tussen de iPhone en je oren, waardoor ze nooit uit je oren worden gerukt door een onverwachte beweging. Het opladen van deze oordoppen is echter nogal een karwei. De oordoppen hebben door het compacte design slechts een paar uur aan batterijkracht, waardoor je eens in de zoveel tijd een stopcontact moet opzoeken.

Dat kan met de PUGZ een stuk handiger. Deze oordoppen laad je gewoon op met de accu van je iPhone, met behulp van een slimme magneetlader. De magneet zorgt ervoor dat de kabel goed blijft hangen, waardoor je de oordoppen tijdens het opladen gewoon kunt blijven gebruiken. Je kunt de PUGZ opladen met je iPhone, maar ook via een gewone usb-poort. Je hangt hem dus net zo makkelijk aan je computer of een adapter.

De accu in de PUGZ-doppen houdt het volgens de makers 4,5 uur vol als je muziek luistert. Op standby blijft hij 10 dagen opgeladen. Laad je de oordoppen op via je iPhone? Dan kost dat gemiddeld 3 procent van je iPhone-batterij.

Je kunt de PUGZ bestellen door op Kickstarter 149 dollar te doneren. Ben je er vroeg bij? Dan betaal je slechts 119 dollar. Het project heeft 50.000 dollar nodig om te slagen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 september 2015, 21:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.