ProSwitcher krijgt waarschijnlijk geen update voor iOS 4 (jailbreak)

De ontwikkelaar chpwn heeft aangekondigd dat de software ProSwitcher waarschijnlijk geen update voor iOS 4 zal krijgen. Een update voor Infiniboard en Infinidock ligt wel in de lijn der verwachting.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

ProSwitcherDe populaire applicatie ProSwitcher van de ontwikkelaars chpwn en Ryan Petrich zal waarschijnlijk geen update krijgen voor iOS 4. De software die een elegante oplossing voor multitasking op firmware 3.x bood, is volgens chpwn overbodig geworden door de introductie van multitasking in iOS 4. De laatste update van ProSwitcher zal wat betreft chpwn zijn voor firmware 3.2 (ProSwitcher HD voor de iPad), maar de ontwikkelaar sluit niet volledig uit dat Ryan Petrich de verdere ontwikkeling op zich zou kunnen nemen. De ontwikkelaar heeft daarnaast aangekondigd wél de betaalde software Infinidock en Infiniboard te zullen updaten tot in ieder geval firmware 4.1, zodra er een jailbreak voor zijn iPhone 4 beschikbaar komt.

Van de tweak Pulldown zal waarschijnlijk binnenkort (gratis) de broncode op GitHub verschijnen. Ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn om verder te werken aan deze tweak kunnen contact opnemen met chpwn.

Voor meer informatie kun je terecht op de blog van chpwn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2010, 11:23
Categorie Jailbreak
Onderwerpen dock, ios 3, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.