Jailbreak van iPhone 3GS met nieuwe bootrom op iOS 4 (jailbreak)

iH8sn0w heeft een handleiding beschikbaar gemaakt waarmee je een iPhone 3GS met de nieuwe bootrom kunt updaten naar iOS 4.0 met behoud van je jailbreak.

OpenPwn forumsIn oktober 2009 bracht Apple een bootrom-update uit voor de iPhone 3GS, waarin een lek in de bootrom gedicht werd waar de iPhone 3GS tot op dat moment mee te jailbreaken was. Alleen op een gejailbreakte iPhone 3GS met de oude bootrom kon je tot nu toe updaten met behoud van je jailbreak naar iOS 4 met behulp van PwnageTool of Sn0wbreeze. Het updaten met behoud van je jailbreak is nu ook mogelijk op de iPhone 3GS met de nieuwe bootrom, zolang je jouw persoonlijke handtekening (SHSH-gegevens) van Apple voor firmware 3.1.2 op hebt geslagen.


iH8sn0w heeft op het OpenPwn.org forum een uitgebreide handleiding geplaatst, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe een iPhone 3GS met de nieuwe bootrom te jailbreaken is naar iOS 4.0. De handleiding is alleen bedoeld voor gevorderde gebruikers die het avontuur aandurven. Als beginnende gebruiker kun je beter wachten totdat er een eenvoudigere jailbreak beschikbaar wordt gemaakt voor de iPhone 3GS, iPhone 4 en 3e generatie iPod Touch op iOS 4.

Je kunt met behulp van deze handleiding uitzoeken of je de nieuwe of de oude bootrom hebt op je iPhone 3GS. De Engels-talige handleiding van iH8sn0w om je iPhone 3GS met nieuwe bootrom met behoud van je jailbreak te updaten naar iOS 4 vind je hier. Voor hulp kun je terecht op ons forum.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.