Predict-A-Ball: voetbalstanden voorspellen nu ook zonder Facebook

Predict-A-Ball voor iPhone laat je nu ook voetbalstanden voorspellen tegen vrienden zonder de verplichting van een Facebook-account.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Predict-A-Ball voetbalstanden voorspellen iPhone 1.0.2We hebben het al vaker gezien: een applicatie laat je eerst alleen inloggen met je Facebook-account, maar komt daar na kritiek heel snel op terug. Predict-A-Ball is de volgende in de rij. De app waarmee je voetbalstanden kan voorspellen tegen vrienden en onbekenden, laat je nu ook een nieuw account aanmaken buiten Facebook om. Je doet dan nog steeds mee met de scoreborden per plaats, provincie en het land.

Predict-A-Ball voetbalstand iPhoneDe update van Predict-A-Ball zorgt er verder voor dat de grootte van de app is teruggedrongen van 78 naar 15MB. Om je op locatie in te delen, gebruikt de applicatie nu Apple’s Kaarten-app in plaats van Google Maps, al zie je daar in de app niks van terug. Verder is de applicatie beter geworden in het weergeven van je rang. Zo zie ik bijvoorbeeld dat ik 475ste sta op landsniveau. Ahum.

Begin januari schreven we een groot artikel over het toen net uitgekomen Predict-A-Ball. We waren meteen enthousiast. De applicatie van de ontwikkelaar achter Weathercube ziet er leuk uit en houdt voetbalstanden voorspellen lekker snel en simpel. Bovendien zijn er geen kosten aan verbonden. Een van de komende updates moet het mogelijk maken om een poule te maken, zodat je ook specifiek tegen vrienden kan spelen.

Downloaden: Predict-A-Ball (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:39
Categorie Uncategorized
Onderwerpen sport, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.