Powertraveller brengt dubbele reservebatterij uit

Powertraveller laat op de CES twee nieuwe producten zien: met de PowerMonkey kun je je iPhone (of ander 5 Volt apparaat) tweemaal opladen en de PowerGorilla doet hetzelfde met je notebook.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

PowertravellerDe hiernaast getoonde foto kan maar op één plaats zijn genomen: een van de casinohotels in Las Vegas (gokje: Venetian). Het Britse bedrijf Powertraveller liet daar een reeks nieuwe batterijproducten zien die milieuvriendelijker zijn en veel meer energie bevatten. De PowerMonkey en de PowerGorilla zijn twee producten die ze lieten zien. De PowerMonkey is een apparaat dat twee oplaadbeurten bevat voor apparaten die met 5 Volt worden opgeladen, bijvoorbeeld de iPhone, PSP, Nintendo DS of SanDisk Sansa. Powertraveller levert er verschillende oplaadmogelijkheden bij, met als groen alternatief de mogelijkheid om met zonnecellen op te laden.

Ook handig is dat de batterij maar langzaam leegraakt: de lading is na twaalf maanden nog steeds 40%. Je kunt de PowerMonkey ($60) daarom in de auto of in je tas bewaren, zonder bang te zijn dat de batterij leeg is op het moment dat je ‘m nodig hebt. De PowerGorilla ($130) is voor iPhone-gebruikers niet zo interessant; deze laadoplossing (het witte ding op de foto) is namelijk bedoeld voor notebooks. Bij deze krijg je twee tot drie volledige laadbeurten uit de batterij, terwijl je tegelijk je 5 Volts-apparaten kunt opladen. Vanaf februari ligt de PowerGorilla van Powertraveller in de winkel. Een variant met zonnecellen komt later.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2008, 17:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen batterij, energie, opladen, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.