Speel MWSF Bingo tijdens de keynote

Ter voorbereiding op de keynote op Macworld kun je alvast de MWSF Bingo-kaart uitprinten. Daarop staan 25 termen die Jobs tijdens de keynote waarschijnlijk gaat noemen. Wie als eerste een rijtje vol heeft mag Bingo roepen.

Macworld BingoNog een paar dagen tot MWSF: we hebben het natuurlijk over MacWorld in San Francisco. John Siracusa van Ars Technica heeft weer een MacWorld Keynote Bingo-kaart gemaakt, die je in pdf-formaat kunt downloaden en uitprinten. Wat is de bedoeling? Makkelijk: luister naar de keynote en probeer zo snel mogelijk een vakje aan te vinken als Steve Jobs klassiekers zoals “Boom!” en “One more thing” uitkraamt.

Siracusa heeft er meteen wat verwachte producten en aankondigingen ingestopt, zoals een nieuwe iPhone, details over de iPhone SDK, een multi-touch Mac, nieuwe schermen, een ultraplatte MacBook en een nieuwe MacBook Pro. Sommige nieuwtjes weten we eigenlijk al: de nieuwe Mac Pro is al aangekondigd en het huren van films is ook geen verrassing. Een rijtje vol? Dan mag je keihard “Bingo!” roepen, liefst wanneer je in de zaal zit tijdens de keynote.

Een andere tip voor mensen die naar de keynote gaan of het live gaan volgen: iViewr heeft een Macworld Guide voor iPhone en iPod Touch uitgebracht, waarmee je via een iPhone-vriendelijke interface alle belangrijke informatie onder handbereik hebt. Denk aan het conferentie-schema, profielen van sprekers, reistips, faciliteiten in het Moscone conferentiecentrum en nog veel meer. Je kunt er gratis gebruik van maken. Scheelt weer een flinke stapel papier. Ga naar www.iviewr.com en klik op Events, USA om de gids te raadplegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2008, 8:00
Categorie Achtergrond
Onderwerpen bingo, keynote, macworld, sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.