Postifier: zuinige brievenbussensor met iOS-app

De Postifier is een zuinige Bluetooth-ontvanger die het mogelijk maakt om een pushbericht te ontvangen als er post in je brievenbus zit.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PostifierDe Positifier is een compacte Bluetooth-ontvanger die je aansluit op je brievenbus, zodat hij een pushbericht naar je iPhone kan sturen als er post voor je klaarligt. Een ingebouwde batterij zorgt ervoor dat de Postifier werkt zonder stopcontact. Voor een lege accu hoef je niet snel te vrezen: het apparaat maakt gebruik van het zuinige Bluetooth 4.0, waardoor de Postifier het 6 tot 9 maanden volhoudt. Nadeel is wel dat de Postifier hierdoor niet werkt op iPhones ouder dan de iPhone 4S.

De Bluetooth-ontvanger in de Postifier heeft een bereik van ongeveer 30 meter. Ver genoeg om een melding te geven als je thuis bent en er een brief door de postgleuf wordt gestoken. Je ontvangt geen bericht als je bijvoorbeeld op kantoor zit en de post wordt bezorgd. De Postifier heeft enkel een Bluetooth-ontvanger en kan niet met het internet via bijvoorbeeld Wi-Fi verbinden.

De Postifier is gemaakt om alle gangbare temperaturen te overleven, wat betekent dat je hem ook in een brievenbuis buiten kunt stoppen. Volgens de makers is het apparaat getest met temperaturen van 25 graden Celsius onder nul tot 85 graden Celsius boven nul.

Doneer je op Indiegogo 30 dollar, dan krijg je de Postifier bij een succesvol project op Indiegogo toegestuurd. Of het de makers gaat lukken durven we nog niet te zeggen. Met nog meer dan een maand te gaan moeten ze nog nagenoeg hun volledige streefbedrag van 30.000 dollar verzamelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2013, 13:01
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.