Portretstand NU.nl op iPad komt halverwege februari

De iPad-app van NU.nl krijgt zijn langverwachte portretstand op 13 of 14 februari 2014. Het is onderdeel van een update met iOS 7-design.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

NU.nl iPad-app liggende houdingDe portretstand van de NU.nl-app voor de iPad wordt in het midden van februari toegevoegd. De functie is onderdeel van de aankomende update die de NU-app ook een meer iOS 7-design geeft. “Hij komt rond 13 of 14 februari uit”, zegt ‘Head of Productdevelopment News’ Brechtje de Leij tegen iPadclub.nl. De nieuwsapp die onlangs bij ons de publieksprijs Nieuws in de iCulture Awards in de wacht sleepte, maakt daarmee een eind aan het lange wachten. De staande houding van de NU.nl-app stond aanvankelijk al voor vorige zomer in de planning.

De portretstand ontbrak in totaal vernieuwde NU.nl iPad-app, tot grote teleurstelling van veel gebruikers. NU.nl hield er aanvankelijk lang aan vast dat de staande houding van de iPad-app maar door een klein deel van de appbezitters werd gebruikt, maar beoordelingen in de App Store en reacties op iPadclub.nl en sociale media gaven een ander beeld.

In januari vorig jaar kondigde NU.nl de portretstand van de iPad-app alsnog aan, met de zomer van 2013 als beoogde releasedatum. Het duurde even wat langer dan verwacht dus. De update zal behalve voor designaanpassingen voor iOS 7 ook gepaard gaan met meer vernieuwingen. Onder andere ‘blauwe pagina’s’ als verkeer en de tv-gids zullen verrijkt worden met extra informatie, zoals werkzaamheden op het spoor en een filmoverzicht.

Downloaden: NU.nl (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:34
Categorie Uncategorized
Onderwerp nu.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.