Pong iPhone-case reduceert straling

Pong Research komt met een iPhone-case die de straling van de iPhone 3G en de iPhone 3GS vermindert tot wel 85%. De straling wordt weggeleid naar de achterkant van de case, waardoor er minder straling naar je hoofd gaat.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Pong iPhone casePong Research introduceert een nieuwe case waarmee het mogelijk moet zijn om de straling die van je iPhone afkomt te verminderen. Pong doet dit door de telefoonsignalen en straling te geleiden naar de achterkant van de case. Op deze manier wordt je hoofd belast met een lagere SAR-waarde.

Een onderzoek onder mobiele telefoons van EWG waar we laatst over schreven concludeerde dat straling van mobiele telefoons schadelijk is. Pong beweert deze straling te kunnen verminderen met een iPhone-case: de directe straling vermindert met 85% en de algemene straling met 60%. De iPhone-case is gemaakt van siliconenrubber en biedt nog gewoon toegang tot alle knoppen en functies van je iPhone. Pong zegt dat de case de signaalsterkte en batterijduur niet verslechtert.

Het gaat hier om de eerste iPhone-case die volgens onderzoek straling vermindert. Pong Research’s straling verminderende iPhone-case voor de iPhone 3G and 3GS moet vanaf volgende week verkrijgbaar zijn in de kleuren groen en zwart. Deze zal ongeveer € 40 gaan kosten.

Bron: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 september 2009, 3:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, pong, straling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.