Polychemy laat 3D iPhone-reliëfcases in Nederland maken

De 3D-reliëfcases van Polychemy worden gemaakt in Nederland en kosten 40 dollar per stuk. Je kunt zelf aanpassingen doen, bijvoorbeeld een naam.

polychemyNederland lijkt wel hét land van de 3D-printproducten. Dat heeft ongetwijfeld ermee te maken dat Shapeways in Nederland gevestigd is. De 3D-cases van Polychemy worden ook in Eindhoven gemaakt. Maar daar houdt ook elke link met Nederland op, want de cases worden in dollars afgerekend en je betaalt voor de verzending altijd 15 dollar, waar ter wereld je ook woont. De cases worden in Nederland gemaakt en verzonden. Het bijzondere is dat je het 3D-refliëf helemaal zelf kan aanpassen. Je kunt dus ook je naam of de initialen van jezelf en je liefje verwerken in een case.

De cases zijn behalve voor de iPhone verkrijgbaar in een uitvoering voor de BlackBerry. Je kiest uit vier kleuren. Mocht je zelf een idee hebben voor een case, dan kan dat ook: Polychemy kan voor elke denkbare telefoon een hoesje maken en levert de producten naar wens in keramiek, goud, metaal of plastic.

polychemy cases

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2012, 22:13
Categorie Accessoires
Onderwerpen 3d, hoesje, shapeways

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.