LockscreenCustomizer: lockscreen aanpassen zonder respring (jailbreak)

De jailbreaktweak LockScreenCustomizer laat je verschillende aspecten van het iPhone-ontgrendelscherm aanpassen zonder dat je achteraf een respring moet uitvoeren.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

LockScreenCustomizerDe jailbreaktweak LockScreenCustomizer laat je verschillende aspecten van het iPhone-ontgrendelscherm aanpassen, zonder dat je achteraf moet respringen. Hierdoor kun je snel bijvoorbeeld de tijd of de camera-knop verbergen, om vervolgens te zien hoe dit er uit ziet. De tweak laat je onder andere ook de tekst op de statusbalk, de cameraknop en de informatie in de bovenste statusbalk aanpassen. Wil je graag goed zien hoe de accu van je iPhone er voorstaat, dan kun je de batterij die wordt getoond tijdens het opladen ook permanent op het beginscherm plaatsen.

LockScreenCustomizer doet in feite hetzelfde als verschillende andere jailbreaktweaks, die je bijvoorbeeld alleen de tekst in de ontgrendelbalk laten veranderen. Toch weet de tweak zich te onderscheiden: hij bundelt namelijk verschillende opties in één pakket, waardoor je in één keer alles op het lockscreen kunt aanpassen. Een alternatief op LockScreenCustomizer is het populaire Springtomize 2. Deze tweak kost echter $2,99, terwijl LockScreenCustomizer gratis te downloaden is.

LockScreenCustomizer is gratis te downloaden via de repository van ModMyi.

Bron: ModMyi

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:16
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, lockscreen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.