Poll: ga jij de nieuwe iPad kopen?

Op woensdag 7 maart kondigde Apple de nieuwe iPad aan, met een retinascherm en een A5X-processor. Wij zijn benieuwd of jullie de nieuwe iPad gaan kopen, of dat jullie hem toch laten liggen.

Nieuwe iPadOp woensdag 7 maart was het hoge woord er eindelijk uit: Apple brengt op 16 maart een nieuwe iPad uit op de Nederlandse markt, met onder andere een retinascherm en een verbeterde processor. Nederlandse winkels zullen de nieuwe iPad vanaf 23 maart verkopen. Wij zijn benieuwd of jullie van plan zijn om deze nieuwe iPad aan te schaffen. Ga je op dag 1 al in de rij staan? Of ben je nog steeds dik tevreden met je iPad of iPad 2?

De nieuwe iPad zal een dual core A5X-processor bevatten, met een quad core-GPU. Het retinascherm heeft een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, waardoor het niet langer mogelijk zou zijn om pixels vanaf een gewone afstand van het scherm te onderscheiden. Een 5-megapixelcamera maakt het mogelijk om foto’s en video’s te maken, terwijl de iSight-camera voorin gebruikt kan worden voor onder andere Facetime. De nieuwe iPad zal 4G-netwerken ondersteunen, een technologie die nog niet in Nederland is uitgerold. Ook kun je de iPad gebruiken als persoonlijke hotspot, mits je abonnement dit ondersteunt.


Directe link naar deze poll.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2012, 16:00
Categorie Achtergrond
Onderwerp ipad 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.