Plinth: supercompacte standaard voor iedere iPad

De Plinth is een zeer compacte standaard voor de iPad en andere tablets. De maker zamelt geld in op Kickstarter.

Plinth ingeklaptAl sinds de allereerste iPad zien we accessoiremakers nieuwe manieren bedenken om je iPad makkelijk rechtop te laten staan. Een goede iPad-houder zet je iPad schuin overeind, zodat je makkelijk een film kijkt of een spelletje speelt. De Plinth doet ook precies dat, maar is vele malen compacter dan het gros van de iPad-standaards. Dit kleine stuk plastic past ingeklapt daarom makkelijk in je broekzak. De maker zamelt geld in op Kickstarter.

Plinth iPad 3D-modelDe Plinth is niet veel groter dan je iPhone als je hem inklapt. Een druk op de juiste knop zorgt er echter voor dat er twee pootjes aan de onderzijde tevoorschijn komen en dat je het kaartje in een schuine hoek overeind kunt zetten. De pootjes zorgen ervoor dat je een iPad of een andere tablet kunt vastzetten. Je kunt de iPad in meerdere schuine hoeken overeind zetten.

In een demonstratievideo is te zien hoe je de Plinth uitklapt en verstelt voor je iPad. Daarin lijkt de standaard stevig genoeg om je iPad goed overeind te houden en zelfs te werken in combinatie met een vrij dikke case. Of de Plinth je gebruikelijke iPad-houder zal vervangen is nog even de vraag, maar dit compacte accessoire lijkt handig als je veel op reis bent. Een donatie van 15 pond (18 euro) op Kickstarter verzekert je van een Plinth, mits het project 21.000 pond weet in te zamelen. Dat is inclusief internationale verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2014, 18:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, standaard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.