PlayStation App heeft nu pushberichten voor speluitnodigingen

De officiële PlayStation App voor iPhone en iPad heeft nu pushberichten, laat je uitnodigingen versturen per sms en mail en meer.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

PlayStation App Driveclub trailer headerTegelijk met een grote software-update voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita, heeft de officiële PlayStation App voor iPhone een forse update gekregen. De applicatie verstuurt voortaan pushberichten die je ontvangt bij uitnodigingen van nieuwe vrienden en voor spelsessies. Mochten je vrienden niet beschikken over de applicatie op iPhone en iPad, dan kan je ze ook een sms of e-mail versturen met een uitnodiging of een ander bericht. De nadruk van de update ligt echter niet alleen op uitnodigen.


De applicatie geeft je meer sociale touwtjes in handen. Vanaf nu kan je foto’s vanaf je iPhone of iPad gebruiken als nieuwe profielfoto voor het PlayStation Network. Nadat je een afbeelding hebt uitgekozen, kan je de foto nog uitsnijden om er je gewenste avatar mee te maken. Verder worden beelden die je deelt via Twitter of Facebook, voorzien van een thumbnail zodat het publiek op de sociale media alvast zien wat je ze te bieden hebt.

PlayStation App hoofdmenu PlayStaton App profielpagina

Sony zegt als laatste verbetering dat de PlayStation App stabieler is geworden op sommige pagina’s. We vermoeden dat de profielpagina en het overzicht van je behaalde trofeën daaronder worden geschaard. Toch presteert de PlayStation App technisch ondermaats op iOS. Pagina’s laden een beetje stotterend en de applicatie voelt weinig responsief. Ook in het inlogproces kan gestroomlijnder. Daarvoor word je nog steeds verwezen naar een mobiele webpagina.

Downloaden: PlayStation App (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:17
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.